Monday, September 12, 2011

SeLaMaT HaRi LaHiR MAK ~~~

     assalamualaikum... selamat sejahtera semua... masih dalam bulan raya kan... so, selamat hari raya.... masih dalam bulan kemerdekaan..so, selamat hari merdeka... untuk student darjah 6... esok nak UPSR kan... so, selamat study last minit and selamat menghadapi peperiksan... untuk student IPT yg baru balik kolej... selamat memulakan sem baru... dan bermacam-macam selamat lagi la....panjang betul ucapan dalan intro ni... tapi saya nak tambah satu ucapan khas yang paling special untuk yg tersayang...

SeLaMaT HaRi LaHiR MAK...!!!!!



    walaupun sem baru telah bermula and my mood entah kemana... masih bercuti di kampung barangkali... di saat tibanya hari gembira mak... menyambut hari kelahiran... anak2 mak semua pergi meninggal kan mak keseorangan di kampung dengan di temani abah... 

      anak mak yang sulung, balik tinggal bersama suami dy... yang no 2, dah pun mula mengajar... lagi esok nak UPSR... bertambah sebok la dy... yang no 3, dah pun mula bertugas berkhidmat untuk negara.... askar la kate kan... dan yang no 4 n bungsu... ni yang tengah update blog ni... yg tengah menaip ni... yang mane sepatutnye sedang buat persediaan untuk first class ari ni... tp relax selambe badak je... mood menghilang punye pasal la ni...

    ape2 pun saya anak bungsu mak sebagai wakil anak-anak mak yang lain.... walaupun tau dah mesti semua call mak punye ari ni... nak mengucapkan selamah hari lahir yang ke..... semoga panjang umur, murah rezki, di tetapkan iman, di berikan kesihatan, dan tak jemu untuk melayan kerenah kami semua... walaupun semua wish kat mak hari ni... saya tetap yang pertama wish kat mak semalam kan... sebelum nak naik bas balik KL... hehehe...tp yg pasti xde sambutan kat umah hari ni... sbb mak tengah puasa... ok... salam.



P/S: pssst... mak... dapat free sms n panggilan kan sepanjang minggu ni... rajin2 la call anak mak yg bungsu ni yek..hehehe... :8)


4 comments:

bunga said...

selamat hari lahir tuk mak..hehe..

ni nak ambil peluang guna tepon mak kan.hahaa

FasiHaH SupiaN said...

mak x bace blog?hehe

siti kektus said...

selamat hari jadi makcik. hehehe ;p




kalau kat rumah ni, komfem dah dikebas free kol tu buat kol kawan2 kan. hehhehe ( gurau je ) ;p

~Una Qifa said...

SanahHelwah tuk mak.. wlpn entri ni 2 buln yg lps.. ttp nk komen.. :D..