Friday, April 27, 2012

bersih 3.0., let's change it..!!

Tomorrow is the day.. Sia-sia ke, langsung x.. Sangat berbaloi.. Org kata ekonomi akan lumpuh sbb bersih.. Investor, pelancong akan pandang negative pada malaysia.. Peniaga kecil xle cri makan.. Ape aku kata..?


Piirah..!!


Bukan mati pun kalau diorg semua tu xdtg sini. Let's change it.. Biar yg lama tenggelam bersama-sama terbenamnya matahari tu.. N kita tggu sinar islam muncul bersama-sama terbitnya matahari.. Harap mendapat keberkatan darinya. Amin..


P/s: smart x pic matahari terbenam tu, dlm kete pun smpat amik gmbr lg. Sempoi je kan. .:-D


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sunday, April 22, 2012

orang asli in the house..

Live dari uiam. Currently tgh brprogram dgn anak2 org asli. Diorg mmg sgt pndai, bijak, kreatif, tp diorg ni mmg super duper active. Semput kami2 ni dok melayan diorg. Tp mmg fun.. Amacam. Sempoi x.. :-D


Published with Blogger-droid v2.0.4

Saturday, April 21, 2012

let's fully utilize it,

Satu masa dulu, pernah terdetik dalam kepala aku ni, apa guna henset mahal, gadget mahal2, just fullfil our basic need dh la kan.


Tp skrg, gadget2 ni lah basic need, 1st ly, untuk update blog la. Smbil baring atas katil tggu masa nk terlelap pun leh update blog, then boleh view note lecture, leh masuk al-quran n ma'thurat.. N mobile app yg paling latest aku jumpe, mini adobe photoshop.. Pic kat atas tu aku edit gne app tu la.. Amacam. Smart kn. :-D


So, let's explore ape lg gadget kite ni leh buat. Kang rugi je kite x fully utilize kn semua app ni kn. Sempoi der. :-D


Published with Blogger-droid v2.0.4